با هدف صیانت از سلامت غذایی جامعه؛
اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در شهرستان نجف آباد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد اعلام کرد: درمدت اجرای این طرح تاکنون بیش از 300 بازدید نظارتی از مراکزعرضه صورت گرفته و مقدار2400 کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیربهداشتی کشف، ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان نجف آباد؛ دکتر فضل اله صالحی (رییس شبکه) گفت: با اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی درایام نوروز و ماه مبارک رمضان مطابق با برنامه سراسری سازمان دامپزشکی کشور و با توجه به افزایش تقاضا برای مصرف فرآوردههای خام دامی، این شبکه با ساماندهی 2 اکیپ سیار و یک اکیپ ثابت متشکل از کارشناسان ناظر بر بهداشت عمومی و فرآورده های خام دامی، اقدام به اجرای این طرح نمود. که
وی افزود: دراین طرح که تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت بر تمامی مراکز تولید واستحصال فرآورده های خام دامی شامل کشتارگاه های صنعتی دام و طیور، مراکز بسته بندی وعرضه و فروشگاه های بزرگ بصورت مستمر نظارت بهداشتی شده، که در نتیجه این نظارت ها فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف و غیربهداشتی از چرخه مصرف انسانی خارج می شود.
دکتر فضل اله صالحی ضمن اعلام این که در مدت اجرای این طرح بیش از 300 بازدید از مراکز عرضه انجام گرفته و مقدار2400 کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیربهداشتی کشف، ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج گردیده گفت: دراین ایام تلاش خواهیم کرد تا فرآورده های خام دامی سالم، بهداشتی و مطمئن در دسترس مردم قرار گیرد.
در پایان رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد از مردم خواست ضمن تهیه فرآورده های خام دامی خود از مراکز معتبر و مجاز، در صورت مشاهده هر گونه تخلف دراین حوزه با شماره 1512 تماس و شبکه دامپزشکی شهرستان را مطلع نمایند .
نظر دهید