• 1403/07/24 - 10:59
  • تعداد بازدید : 85
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛

برگزاری جلسه کمیته استانی بهبود کیفیت بهداشتی شیرخام استان اصفهان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ جلسه کمیته استانی بهبود کیفیت بهداشتی شیرخام استان اصفهان با حضور دکتر سیدرضا موسوی مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان، معاون امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان، معاون سلامت، رئیس و کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، رئیس و کارشناس اداره مدیریت با بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان، رئیس نظام دامپزشکی استان،مدیر عامل انجمن صنفی گاوداران، مدیر عامل اتحادیه دامداران استان، معاونت غذا و دارو، مدیر عامل انجمن صنایع لبنی استان، کارشناس مرکز بهداشت و مسئول بهداشت محیط شماره یک اصفهان و تعاونی وحدت اصفهان در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان اصفهان برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه دکتر سیدرضا موسوی مدیر کل اداره کل دامپزشکی استان ضمن خیر مقدم به حاضرین گزارشی از جایگاه استان اصفهان در کشور در تولید شیر ارائه داد و گفت استان اصفهان رتبه اول تولید شیر در کشور را دارد که به روایتی این استان به اندازه 15 استان کشور شیر تولید می کند که در سال حدود 2 میلیون تن شیر می باشد که در 6 ماهه نخست سال جاری، صادرات این محصول 14 میلیون دلار برای کشور ارزآوری داشته است .

وی افزود: برای بدست آوردن شیر سالم باید زنجیره ی تولید آن باید در بالاترین سطح عمل نماید که این امر مستلزم بررسی و نظارت بر کلیه مراکز این زنجیره از جمله گاوداری ها، ماشین های حمل شیر ، مراکز جمع آوری شیر،کارخانجات لبنی و مراکز عرضه می باشد.

دکتر خامسی پور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در خصوص دستاورد ها و روند تولید و بهبود کیفیت شیر،جایگاه و وضعیت استان در این عرصه مطالبی ارائه نمود .

وی ضمن تاکید بر اینکه شیر خام 65 درصد از فرآورده های خام دامی را تشکیل می دهد ادامه داد: جایگاه فعلی استان حاصل زحمات همه فعالین این عرصه می باشد که با وجود همه ی مشکلات موجود همچنان در تامین شیر با کیفیت پیشرو می باشند.

دکتر خامسی پور افزود: یکی از راه های بالا بردن کیفیت شیر در استان تشکیل کمیته بهبود کیفیت بهداشتی شیرخام می بود که خوشبختانه این کمیته تشکیل و امید است با پیگیری های همه ی مسئولین حاضر در این کمیته کیفیت شیر و جایگاه استان در تولید این محصول از قبل نیز بهتر گردد.

در پایان این جلسه گفتگو و تبادل نظر بین حاضرین در جلسه انجام و مصوبات این جلسه جهت پیگیری و ارائه گزارش در جلسات بعدی صورتجلسه گردید.

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ,اخبار ستاد استان,خبر,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 328520
prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه