• 1402/02/02 - 13:07
  • تعداد بازدید : 1015
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
باهدف تامین سلامت غذایی جامعه؛

صدور مجوز حمل بهداشتی ۱۲۲ هزار تن شیر خام در شهرستان شاهین شهر و میمه در سال ۱۴۰۱

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شاهین شهر و میمه گفت: در طول سال ۱۴۰۱ مجوز حمل بهداشتی ۱۲۲ هزار تن شیر خام در قالب ۵ هزار و ۳۳۸ فقره مجوز بهداشتی حمل به خارج از شهرستان در مقاصد داخل و خارج از استان صادر گردیده است.


به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان شاهین شهر و میمه، دکتر علیرضا لارابی (رئیس شبکه) گفت: در سال ۱۴۰۱ حجمی بالغ بر ۱۲۲ هزار تن شیر خام در شهرستان تولید شده که بعد از نظارت و انجام آزمایشات لازم توسط ناظرین بهداشتی مستقر در دامداری های صنعتی و مراکز جمع آوری شیر خام، به مقاصد کارخانه های لبنی شهرستان و استان های همجوار حمل شدند.
دکتر لارابی افزود: برابر قوانین سازمان دامپزشکی کشور حمل و نقل دام، طیور و کلیه فرآورده های خام دامی، تحت نظارت دامپزشکی انجام می پذیرد و این نظارت از طریق صدور مجوز های لازم و اعمال سیاست های قرنطینه ای بعنوان اهرم کنترلی بسیار موثری در پیشگیری از انتشار بیماری های دامی و مشترک بین انسان و دام حائز اهمیت می باشد.
لارابی ادامه داد: شهرستان شاهین شهر و میمه دارای یک مرکز جمع آوری شیر خام و ۲۵ دامداری صنعتی بزرگ با تولید روزانه 600 تن شیر خام می باشد که حدود یک سوم آن در کارخانه های لبنی شهرستان استحصال و مابقی به مقاصد خارج از شهرستان و استان ارسال می گردد.
وی عنوان کرد: با نظارت های مستمر و همکاری و تعامل بسیار خوب دامداری های صنعتی گاو شیری و مرکز جمع آوری شیر خام با شبکه دامپزشکی در طول سال ۱۴۰۱ مجوز حمل بهداشتی ۱۲۲ هزار تن شیر خام در قالب ۵ هزار و ۳۳۸ فقره مجوز بهداشتی حمل به خارج از شهرستان در مقاصد داخل و خارج از استان صادر گردیده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شاهین شهر و میمه با اشاره به نقش این شهرستان به عنوان یکی از قطب های تولید شیر با کیفیت در استان گفت: دستیابی به این مهم حاصل رعایت کلیه شرایط بهداشتی و قرنطینه ای توسط دامداری های صنعتی شهرستان و همچنین نقل و انتقال شیر توسط ماشین‌های حمل شیر دارای تانکر دوجداره استیل باقابلیت شست و شو و ضدعفونی کردن دانست.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شاهین شهر و میمه در پایان ضمن اشاره به اهمیت نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر سلامت شیر این ماده غنی غذایی، عواملی مانند سلامت دام، جایگاه دام، روش دوشش شیر و شرایط حمل شیر را نیز در بهداشت شیر بسیار تاثیرگذار دانست و به شهروندان خاطرنشان کرد رنگ طبیعی شیر خام سفید صدفی می باشد و در هنگام خرید می بایست دارای طعم و بو و مزه طبیعی باشد و از مردم خواست شیر را تنها از مراکز مورد تأیید دامپزشکی خریداری نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,خبر,شهرستان شاهین شهر و میمه
  • کد خبر : 300407
admin ادمین پورتال اصفهان

admin ادمین پورتال اصفهان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه