تلفن: 88953400
ایمیل: info@ivo.ir
کد پستی: 1431684965
فکس: 02188957252
  • 1403/02/08 - 11:42
  • تعداد بازدید : 291
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
توسط شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه در سال 1402 صورت گرفت؛

نظارت بهداشتی بر استحصال حدود 4 هزار تن گوشت قرمز در کشتارگاه دام شهرستان مبارکه

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه گفت: در سال گذشته در کشتارگاه دام این شهرستان حدود 4 هزار تن گوشت قرمز استحصال و بیش از 49 تن گوشت قرمز و آلایش خوراکی به دلیل بیماری، مشکلات بهداشتی و غیر قابل مصرف بودن، از چرخه مصرف انسانی حذف و معدوم گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه؛ دکتر اردشیر ترزبان رئیس شبکه با اعلام این خبر گفت: در سال 1402  از مجموع کشتار 147 هزار و 416  راس دام شامل گوسفند، بز، گاو، شتر و 5 هزار و 584  قطعه شترمرغ، مقدار بیش از 3 هزار و 981 تن گوشت قرمز، تحت نظارت ناظرین بهداشتی و کارشناسان این شبکه در کشتارگاه دام این شهرستان استحصال شده است.

دکتر اردشیر ترزبان با اشاره به شرح وظایف مسئول فنی در کشتارگاه تصریح نمود: در سال گذشته مقدار 5 هزار و 665 کیلوگرم گوشت قرمز و بیش از 44 تن آلایش خوراکی شامل جگر، شش، قلب و کلیه به دلیل غیر قابل مصرف بودن از چرخه مصرف انسانی حذف و معدوم گردید.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه در پایان به عموم مردم توصیه نمود هنگام خرید گوشت قرمز حتماً به ممهور بودن لاشه و الصاق برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) بر روی آن دقت نمایند و از خرید گوشت قرمز فاقد مهر و برچسب خوداری نمایند و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده خام دامی مراتب را از طریق تماس با شماره 1512 به شبکه دامپزشکی گزارش نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,خبر,شهرستان مبارکه
  • کد خبر : 318216
 حمیدرضا  جعفری

حمیدرضا جعفری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه