در راستای صیانت از سلامت غذایی جامعه؛
کشف و توقیف بیش از ۱۵ تن خمیر مرغ غیر بهداشتی در شهرستان شهرضا
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شهرضا از کشف و توقیف بیش از ۱۵ تن خمیر مرغ غیربهداشتی در یکی از شرکت های بسته بندی فرآورده های گوشتی این شهرستان خبر داد و گفت: این محموله پس از انجام آزمایشهای تخصصی و با دستور مقام قضایی از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان شهرضا؛ دکتر حمید رئیسزاده با اعلام این خبر اظهار کرد: در جریان بازرسی های مستمر کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره، در یکی از شرکت های بسته بندی فرآورده های گوشتی در شهرستان شهرضا، بیش از ۱۵ تن خمیر مرغ غیر بهداشتی کشف و توقیف شد.
وی افزود: محموله یادشده پس از نمونهبرداری و ارسال به آزمایشگاه، به علت نامناسب بودن شرایط ارگانولپتیکی و مغایرت با ضوابط بهداشتی، با دستور مقام قضایی از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شهرضا در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه عرضه فرآورده های خام دامی، مراتب را از طریق سامانه پاسخگویی ۱۵۱۲ به کارشناسان ادارات دامپزشکی شهرستان ها اطلاع دهند.
نظر دهید