• 1397/01/19 - 12:00
  • تعداد بازدید : 37
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دکتر موحدی در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان کاشان عنوان کرد؛

اصفهان بخش قابل توجهی از نیاز کشور به تخم مرغ را در سال 96 تامین نمود

در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان کاشان که با موضوع کنترل و پیشگیری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در فرمانداری شهرستان کاشان برگزار شد، دکتر موحدی مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در سال 96 در کشور، به نقش مهم استان اصفهان و بخصوص شهرستان کاشان در تامین تخم مرغ کشور، اشاره نمود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ با توجه به گزارش و معدوم سازی دو واحد مرغ تخمگذار در شهرستان کاشان در اوایل سال 97 بدلیل بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، دکتر موحدی با هیات همراه در بازدید از شهرستان کاشان در جلسه ستاد بحران این شهرستان حضور یافتند.



در این جلسه دکتر موحدی ضمن اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) و نامگذاری امسال به نام حمایت از کالای ایرانی، بیان داشت: مرغ، تخم مرغ، گوشت، شیر و... که در کشور دارای زیرساخت های مهمی می باشد جزو کالای تولید داخل محسوب می شود، که با برنامه ریزی علمی و عملی بایستی بتوان این تولید پایدار را حفظ و اهمیت آن را برای اقشار جامعه تبیین نمود.



وی با بیان این موضوع که بیش از 24 میلیون قطعه طیور در کشور معدوم شده است، افزود: در استان اصفهان یک میلیون و سیصد هزار قطعه طیور معدوم شد که این تلفات با توجه به میزان جوجه ریزی سال 96 و تراکم مرغداری در سطح استان اصفهان، نشان دهنده اقدامات مناسب و قابل قبول دامپزشکی و دستگاه های ذیربط می باشد.



مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان در ادامه با تاکید بر این موضوع که یکی از مشکلات شهرستان کاشان مراودات بسیار زیاد پرورش دهندگان با استان قم که یکی از کانون های اصلی بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در سال 96 بود، تصریح کرد: ساختار فرسوده مرغداری ها، جوجه ریزی بخصوص پولت ریزی غیرمجاز، مراکز پرورش غیرمجاز، حمل و نقل بی ضابطه طیور زنده و فرآورده های مرتبط با استان قم و... از مهمترین عوامل خطر گسترش بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در شهرستان کاشان می باشد.



دکتر موحدی در پایان با طرح موضوع دستورالعمل اجرایی ابلاغی توسط دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور در خصوص کنترل و پیشگیری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اقدامات که می توان در راستای کنترل و پیشگیری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان انجام داد که بسیار می تواند مهم باشد، تشکیل کمیته چهار نفره است که ضمن بازدید از تمامی واحدهای مرغداری، نسبت به تعیین نواقص هر واحد و برنامه ریزی جهت حل این نواقص در کوتاه و بلند مدت، همچنین پیگیری برخورد قضایی با متخلفین و پرورش دهنگان غیرمجاز، اقدام نمایند.



در این جلسه دکتر مومنیان معاون استاندار و فرماندار شهرستان کاشان ضمن خوش آمدگویی به دکتر موحدی و هیات همراه وی و با اشاره به شعار امسال، اظهار داشت: حمایت از کالای ایرانی و حفظ سرمایه هایی که در تولید این محصولات نقش اساسی دارد، بسیار مهم می باشد و معدوم سازی بیش از 400 هزار قطعه مرغ در شهرستان کاشان علاوه بر از بین بردن سرمایه ملی، اشتغال را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.



وی در ادامه با اشاره از بین رفتن ظرفیت 15 درصدی تولید تخم مرغ  در شهرستان کاشان افزود: براساس دستورالعمل ابلاغی وزیر کشور، تمامی دستگاه ها می بایست این شرح وظایف را مطالعه و گزارشی از اقدامات دستگاه خود در جلسات ارائه دهند تا بتوان همانند گلپایگان بیماری را مهار کینم.



فرماندار ویژه شهرستان کاشان در ادامه با تاکید بر تشکیل کمیته چهار نفره جهت بازدید مرغداری ها، گفت: مهندس مزروعی مسئول مدیریت بحران شهرستان کاشان بعنوان نماینده فرماندار در این کمیته حاضر و در صورت نیاز، اقدامات لازم در راستای تسریع و تسهیل روند بازدیدها انجام دهد.



در ابتدای جلسه دکتر ادیبان معاون اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گزارش مبسوطی از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور، استان و شهرستان ارائه و با نشان دادن تصاویر، در خصوص موانعی که بر سر راه کنترل و پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان وجود دارد را بیان نمود.



در این جلسه نمایندگان مختلف دستگاه های حاضر، نظرات خود در راستای کنترل و پیشگیری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ارائه دادند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 17203
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه