• 1397/04/31 - 12:00
  • تعداد بازدید : 138
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

با حضور وزیر جهاد کشاورزی آخرین حلقه از زنجیره تولید گوشت مرغ در اصفهان افتتاح شد

در سفر استانی مهندس حجتی وزیر جهاد کشاورزی و هیات همراه به اصفهان، کشتارگاه صنعتی طیور بعنوان آخرین حلقه از زنجیره تولید شرکت مجتمع زنجیره ای طیور حلال اسپادانا است، در کوهپایه شهرستان اصفهان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، مهندس حجتی را در این بازدید علاوه بر مهندس کریمیان رئیس و تعدادی دیگر از مسئولین سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان،دکتر موحدی مدیرکل، دکتر کشتکار معاون سلامت و دکتر خامسی پور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان همراهی می کردند.



در ابتدا مهندس حجتی از کارخانه تولیدکننده خوراک طیور که یکی از حلقه های تولیدکننده گوشت مرغ می باشد، بازدید نمود، در این بازدید محسنی مدیرعامل این شرکت توضیحاتی در خصوص روند ساخت کارخانه خوراک دام و کارخانه مکمل دامی و فول فت سویا بیان کرد.



در ادامه مهندس حجتی و هیات همراه با حضور در کشتارگاه صنعتی طیور ضمن افتتاح این کشتارگاه، از خط کشتار آن بازدید کردند که در این مرحله دکتر موحدی توضیحاتی در خصوص چگونگی روند کشتار و نظارت هایی که دامپزشکی در مراحل مختلف بر تولید گوشت مرغ دارد، ارائه داد.



سپس مهندس حجتی در جلسه ای که در محل سالن جلسات این کشتارگاه برگزار شد، طی سخنانی با تمجید از اقدام صورت گرفته در خصوص چرخه زنجیره تولید، اظهار داشت: با ایجاد زنجیره های تولید علاوه بر کاهش هزینه های تولید موجب برندسازی مناسب و تولید محصولات با کیفیت می شود.



وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اهمیت صادرات فرآورده های خام دامی در تولید و اشتغال پایدار، تصریح کرد: برند سازی مواد غذایی نقش مهمی در ارتقای کیفیت و سلامت فرآورده های غذایی و جلوگیری از سوء استفاده ها دارد و می تواند به تولید پایدار مشتری پسندی منجر شود.



در این جلسه دکتر موحدی ضمن اشاره به صادرات لاشه مرغ و فرآورده های جانبی کشتارگاه های صنعتی طیور مثل پاپنجه مرغ، آلایش مرغ و...، بیان داشت: اهمیت صادارت و ارز آوری فرآورده های جانبی کشتارگاه های طیور زمانی مشخص می گردد که بدانیم این فرآورده ها قبلاً معدوم می شده و موجب مشکلات زیست محیطی و بهداشتی نیز می شدند.



مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با تاکید بر نظارت های بهداشتی که دامپزشکی بر تولید و فرآورده های خام دامی داشته و دارد، افزود: معدوم سازی بیش از هشت هزار تن انواع فرآورده های خام دامی در مراحل مختلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی که غیرقابل مصرف انسانی تشخیص داده شده، نشان دهنده حساسیت هایی است که دامپزشکی در نظارت بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی دارد و نقش بی بدیل دامپزشکی در کاهش هزینه های درمانی که با مصرف این فرآورده ها ممکن بود به خانوارها تحمیل می کند، تایید می نماید.



در ادامه مهندس حجتی با حضور در شهرستان نائین از کشتارگاه صنعتی طیور این شهرستان بازدید کرد که دکتر موحدی گزارشی از روند شروع به کار و تعطیلی این کشتارگاه ارائه داد و تاکید نمود دامپزشکی در صورت تمایل متصدیان کشتارگاه به فعالیت مجدد، آماده هرگونه همکاری متقابل می باشد.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 16988
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه