برگزاری دوره آموزشی- ترویجی با موضوع بیماری تب کریمه کنگو
به همت شبکه دامپزشکی شهرستان برخوار 2 دوره کلاس آموزشی-ترویجی برای دامداران و چوبداران این شهرستان با موضوع آشنایی با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان برخوار، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان هدف از برگزاری این دوره های آموزشی- ترویجی را آشنایی دامداران، فروشندگان دام و بهره برداران با بیماری تب کریمه کنگو اعلام کرد و اظهار داشت: در این دوره آموزشی، برای شرکت کنندگان در خصوص شکل بیماری و راه های پیشگیری و مراقبت از آن شرح داده شد. و با توجه به اینکه افراد شرکت کننده از گروه های هدف در رابطه با این بیماری هستند برگزاری این کلاس آموزشی- ترویجی ضروری به نظر می رسید.
دکتر مجید فلسفی منش گفت: تب کنگو یکی از بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان است و عامل آن یک نوع ویروس است که از راه گزش کنه و یا تماس مستقیم با خون و ترشحات دام آلوده منتقل می شود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: نقش کنه در انتقال این بیماری به دام و انسان بسیار پر اهمیت است، و رعایت مواردی مثل عدم نگهداری دام در محل زندگی، بهسازی و سمپاشی اماکن نگهداری دام، کشتار دام صرفاً در کشتارگاه و پرهیز از کشتار دام در محیط های خارج از کشتارگاه، تهیه گوشت از مراکز مجاز و ممهور به مهر و لیبل دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه به مدت 24 ساعت و آلایش (جگر ،قلب و ....) به مدت 48 ساعت در دمای یخچال (0 تا 4 درجه)، استفاده از وسایل حفاظت فردی و... جهت پیشگری از این بیماری اهمیت بسیار دارد.
فلسفی منش همچنین عنوان کرد که با برنامه ریزی و هماهنگی های انجام شده با واحد آموزش و ترویج مدیریت جهادکشاورزی شهرستان در طول سال برنامه های آموزشی مدون در خصوص سایر موارد بیماریهای مشترک بین انسان و دام برای گروههای هدف شامل روستائیان دامداران و مرغداران شهرستان برگزار می گردد.
در پایان این دوره آموزشی- ترویجی بین شرکت کنندگان بروشورهای اطلاع رسانی با موضوع مذکور توزیع شد.
دکتر مجید فلسفی منش گفت: تب کنگو یکی از بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان است و عامل آن یک نوع ویروس است که از راه گزش کنه و یا تماس مستقیم با خون و ترشحات دام آلوده منتقل می شود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: نقش کنه در انتقال این بیماری به دام و انسان بسیار پر اهمیت است، و رعایت مواردی مثل عدم نگهداری دام در محل زندگی، بهسازی و سمپاشی اماکن نگهداری دام، کشتار دام صرفاً در کشتارگاه و پرهیز از کشتار دام در محیط های خارج از کشتارگاه، تهیه گوشت از مراکز مجاز و ممهور به مهر و لیبل دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه به مدت 24 ساعت و آلایش (جگر ،قلب و ....) به مدت 48 ساعت در دمای یخچال (0 تا 4 درجه)، استفاده از وسایل حفاظت فردی و... جهت پیشگری از این بیماری اهمیت بسیار دارد.
فلسفی منش همچنین عنوان کرد که با برنامه ریزی و هماهنگی های انجام شده با واحد آموزش و ترویج مدیریت جهادکشاورزی شهرستان در طول سال برنامه های آموزشی مدون در خصوص سایر موارد بیماریهای مشترک بین انسان و دام برای گروههای هدف شامل روستائیان دامداران و مرغداران شهرستان برگزار می گردد.
در پایان این دوره آموزشی- ترویجی بین شرکت کنندگان بروشورهای اطلاع رسانی با موضوع مذکور توزیع شد.
نظر دهید