• 1397/03/02 - 12:00
  • تعداد بازدید : 29
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر مرادی عنوان کرد؛

پرداخت بیش از 21 میلیارد ریال غرامت طیور، تخم مرغ و نهاده های مرغداری هایی که درگیر آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان شده بودند

دکتر عبدالرضا مرادی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان خبر از پرداخت غرامت 21 میلیارد ریالی طیور، تخم مرغ و نهاده های مرغداری هایی که در سال 96 درگیر آنفلوآنزای فوق حاد شده بودند، داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، دکتر مردای ضمن اعلام این خبر گفت: در سال گذشته در استان اصفهان در پنج شهرستان گلپایگان، کاشان، آران و بیدگل، اصفهان، خمینی شهر و نجف آباد درگیر بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان شده بود و مطابق دستورالعمل های پیشگیری و مقابله با بروز و شیوع این بیماری، موراد مثبت مشخص و معدوم گردید.



معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در ادامه افزود: براساس ضوابط و دستورالعمل ها مرغداری های صنعتی در زمان جوجه ریزی مکلف به بیمه نمودن طیور خود هستند، که این موارد در زمان معدوم سازی اقدامات لازم در خصوص معرفی این افراد به صندوق بیمه جهت دریافت غرامت، صورت گرفت.



وی در ادامه در خصوص موارد پرداخت شده اظهار کرد: تخم مرغ های مرغداری های تخمگذار صنعتی که درگیر این بیماری شده بودند بعلاوه نهاده های تمامی مرغداری های صنعتی درگیر و طیوری که مشمول بیمه اجباری نشده بودند و بعهده دامپزشکی قرار داده شده بود پرداخت گردید.



دکتر مرادی در مورد طیور سنتی- روستایی معدوم شده گفت: طیور روستاهایی که درگیر این بیماری شده و معدوم شدند، مطابق صورتجلسه های موجود در لیست پرداخت غرامت ها قرار گرفته و مواردی که تا پایان سال گزارش شده بود نسبت به پرداخت غرامت آنها اقدامات لازم صورت گرفت.



معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در خصوص میزان غرامت پرداخت شده در استان اصفهان بیان کرد: اعتبارات مورد نیاز در این خصوص با پیگیری های مداومی که سازمان دامپزشکی کشور انجام داد، تامین گردید و تمامی خسارات واحدهای مشمول که شامل 43 واحد بومی و 21 مرغداری صنعتی بودند طبق ضوابط پرداخت شد.



دکتر مرادی در پایان خاطر نشان کرد: در سالی که به فرموده رهبر معظم بنام حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شده، دامپزشکی استان تمام تلاش خود را در جهت تحقق این شعار انجام می دهد تا با اجرای طرح های مبارزه و کنترلی در جهت حفظ و حراست از نهاده ها بعنوان ماده اولیه تولید کننده یک فرآورده بومی و با راهنمایی و مشاوره های حمایتی از پرورش دهندگان و تولیدکنندگان مرغ و تخم مرغ بعنوان یک کالای ایرانی، استراتژیک که به خودکفائی رسیده در ایجاد اشتغال پایدار گام های موثر بردارد.




  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 17442
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه