در راستای پیشگیری و مقابله با بیماری های مشترک بین انسان و دام؛
برگزاری جلسه کارگروه سلامت و بهداشت شهرستان جرقویه توسط شبکه دامپزشکی شهرستان
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان جرقویه گفت: سم پاشی دام ها و اماکن دامی علیه انگل های خارجی، رعایت اصول بهداشتی و حفاظت فیزیکی در تماس با دام و فرآورده های خام دامی، نقش مهمی در پیشگیری و مقابله با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو دارد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان جرقویه، جلسه کارگروه سلامت و بهداشت شهرستان با حضور معاون فرماندار، سرپرست شبکه دامپزشکی جرقویه و جمعی از مسئولین و نمایندگان دستگاه های اجرایی شهرستان، در محل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه مهندس رضا طاووسی (معاون فرماندار) ضمن اشاره به مخاطرات بهداشتی، تبعات اقتصادی و روانی ناشی از بیماری های مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و...، از دستگاه های متولی خواست تا در خصوص پیشگیری و مقابله با این بیماری ها با یکدیگر تعامل و همکاری لازم را داشته باشند.
در ادامه قربانعلی عرب جعفری (سرپرست شبکه دامپزشکی) در توضیح اهمیت بیماری های قابل انتقال بین انسان و دام گفت: تا کنون بیش از ۸۰۰ نوع بیماری مشترک شناخته شده که تب کریمه کنگو از جمله بیماری های مشترک و خطرناک می باشد.
وی ضمن اشاره به آغاز فصل گرما و ازدیاد جمعیت کنه های ناقل برخی از بیماری های مشترک از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو گفت: این بیماری در دام فاقد علائم بالینی مشخصی می باشد بنابراین سمپاشی دام ها و اماکن دامی که در حال حاضر توسط اکیپ های عملیاتی دامپزشکی در حال اجر می باشد و همچنین رعایت اصول بهداشتی و حفاظت فیزیکی در هنگام تماس با دام و فرآورده های خام دامی نقش مهمی در پیشگیری و مقابله با این بیماری دارد.
در پایان سرپرست شبکه دامپزشکی جرقویه خواستار تخصیص بودجه لازم از محل اعتبارات شهرستانی و همچنین همکاری دستگاه های مرتبط به منظور پیشگیری و مقابله با بیماری های قابل انتقال بین انسان و دام در راستای تحقق اهداف مرتبط با بهداشت و سلامت جامعه شد.
نظر دهید