• 1403/09/11 - 12:08
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای ارتقاء سطح آگاهی پرورش دهندگان و بهره برداران صنعت طیور؛

برگزاری کلاس آموزشی ترویجی آشنایی با بیماری های آنگارا و آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در شهرستان بویین میاندشت

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان بویین میاندشت گفت: بخش مهمی از اجرای برنامه پیشگیری و مقابله با بیماری های آنگارا و آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، به عهده پرورش دهندگان است و لازم است تمامی مالکین و متصدیان مزارع پرورش طیور صنعتی ضمن همکاری با شبکه دامپزشکی، دستورالعمل های بهداشتی و قرنطینه ای و به طور کلی اصول امنیت زیستی را به طور صحیح و بدون نقص در واحد خود اجرا نمایند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بویین میاندشت؛ دکتر عاطفه رحیمی رییس شبکه با اعلام این خبر گفت: در راستای آگاه سازی پرورش دهندگان و بهره برداران صنعت طیور و صیانت از سلامت عمومی و سرمایه های ملی، کلاس آموزشی ترویجی آشنایی با بیماری های آنگارا و آنفلوانزای فوق حاد پرندگان با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی و در محل سالن اجتماعات این مدیریت برای مالکین و متصدیان مزارع پرورش طیور صنعتی شهرستان برگزار گردید.

دکتر رحیمی در ابتدای این دوره، ضمن معرفی بیماری های آنگارا و آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و اهمیت آنها از منظر بهداشتی و اقتصادی، راه های انتقال و روش های پیشگیری از رخداد و شیوع این بیماری ها را تشریح نمود.

وی افزود: بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان یک بیماری مسری ویروسی با سرعت انتشار و کشندگی بسیار بالا در صنعت طیور و به عنوان یک دغدغه بزرگ در بهداشت و اقتصاد جهان مطرح است چرا که برخی از سویه های این ویروس قابلیت انتقال به پستانداران از جمله انسان را داشته و می توانند باعث ایجاد همه گیری و مرگ و میر در جمعیت انسان ها شوند. بنابراین رصد و پایش و مقابله با این بیماری در جمعیت طیور روستایی، واحد های پرورش طیور صنعتی و پرندگان مهاجر آبزی و آزاد پرواز اهمیت بسزایی دارد.

دکتر رحیمی همچنین ضمن تشریح  بیماری آنگارا گفت: این بیماری از جمله بیماری های نوپدید در کشور ما محسوب می شود که می تواند باعث ایجاد تلفات و خسارات زیادی در صنعت طیور به ویژه در پرندگانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و یا به بیماری های تضعیف کننده سیستم ایمنی مبتلا هستند شود.

رییس شبکه دامپزشکی بویین میاندشت در پایان ضمن پاسخگویی به سوالات حاضرین گفت: بخش مهمی از اجرای برنامه پیشگیری و مقابله با این بیماری ها به عهده پرورش دهندگان است و لازم است تمامی مالکین و متصدیان مزارع پرورش طیور صنعتی ضمن همکاری با شبکه دامپزشکی، دستورالعمل های بهداشتی و قرنطینه ای و به طور کلی اصول امنیت زیستی را به طور صحیح و بدون نقص در واحد خود اجرا نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,خبر,اخبار شهرستان ها,شهرستان بوئین میاندشت
  • کد خبر : 330275
 دکتر عاطفه  رحیمی

دکتر عاطفه رحیمی

تصاویر

لینک کوتاه