• 1397/10/12 - 23:30
  • تعداد بازدید : 696
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان:

کشف 4 تن انواع فرآورده های خام دامی تاریخ گذشته و فاقد هویت از یک سردخانه غیر مجاز در منزل مسکونی

دکترحمیدرضا امیری<<رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان>>:در راستای تامین امنیت غذایی شهروندان، پرونده فرد متخلف به مراجع قضایی ارجاع داده شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان ، دکتر حمیدرضا امیری<<رئیس شبکه>>  با اعلام این خبر گفت:

کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه با همکاری ماموران پلیس اطلاعات و امنیت شهرستان اصفهان، پس از شناسایی وجود یک سردخانه غیر مجاز در یک منزل مسکونی و اخذ حکم ورود از مقام قضایی در بازرسی از این محل بیش از 4 تن انواع فرآورده خام دامی تاریخ گذشته و فاقد هویت را کشف نمودند.

وی افزود:بر اساس وظایف حاکمیتی دامپزشکی در ارتقاء بهداشت عمومی، حفظ سلامت جامعه و همچنین تامین امنیت غذایی، سردخانه غیر مجاز مذکور به صورت کامل تخلیه و پلمب گردید و پرونده فرد متخلف به مراجع قضایی ارسال شد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان از شهروندان درخواست کرد: فرآورده های خام دامی خود را تنها از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، مراتب را به سامانه سراسری پاسخگویی1512 اطلاع دهند

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 4341
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید