در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ صورت گرفت؛
کشف و معدوم سازی 3 هزار و 765 کیلوگرم فراورده های خام دامی ناسالم از مراکز عرضه و کشتارگاه های دام و طیور شهرستان گلپایگان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گلپایگان گفت: بر اساس نظارت های بهداشتی و نمونه برداری های انجام شده از محصولات، حدود 322 کیلوگرم فرآورده خام دامی از سطح مراکز عرضه و میزان 3 هزار و 443 کیلوگرم از کشتارگاه های دام و طیور غیرقابل مصرف تشخیص داده شده و معدوم گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گلپایگان، دکتر مهدی نوری رئیس شبکه با اعلام این خبر گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان و ایام نوروز با هدف تضمین سلامت فرآورده های خام دامی، امنیت و ایمنی غذایی جامعه و کمک به ارتقای بهداشت عمومی اجرا گردید.
وی خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح که از مورخه 19 اسفند 1402 لغایت 22 فروردین 1403 انجام شد، تمامی مراکز تولید، نگهداری، توزیع، عرضه و مصرف فرآوردههای خام دامی در سطح شهرستان گلپایگان شامل کشتارگاههای دام و طیور، مراکز بستهبندی، سردخانههای نگهداری، مراکز عرضه (قصابی، مرغ فروشی، لبنیات، سوپر پروتئین)، رستوران ها، آشپزخانهها و ... به صورت مستمر توسط بازرسان شبکه دامپزشکی مورد بازدید و کنترل قرار گرفت که در این راستا تعداد 425 مورد بازدید انجام که منجر به نمونه برداری از 3 مورد شده است.
دکتر نوری افزود: بر اساس نظارت های بهداشتی و نمونه برداری های انجام شده از محصولات، حدود 322 کیلوگرم فرآورده خام دامی از سطح مراکز عرضه و میزان 3443 کیلوگرم از کشتارگاه های دام و طیور، غیرقابل مصرف تشخیص داده شده و معدوم گردید.
دکتر نوری ضمن اشاره به اینکه در طوی اجرای این طرح با استفاده از سامانه آنلاین بازرسی موادخام دامی طراحی شده توسط اداره کل دامپزشکی استان، زمان و مکان کلیه بازرسی ها قابل رصد است گفت: کلیه بازرسی ها به صورت منظم و دوره ای صورت پذیرفت که در همین راستا تعداد 5 مورد متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند و تخلفات بهداشتی در سطح شهرستان گلپایگان روند کاهشی پیدا کرد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گلپایگان در پایان گفت: برگزاری گشتهای مشترک با سایر دستگاههای ذی ربط به منظور تشدید نظارت و افزایش بازدارندگی تخلفات بهداشتی را از دیگر برنامههای شبکه دامپزشکی بود و به شهروندان توصیه کرد محصولات و فرآوردههای خام دامی مورد مصرف خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی در سطح شهرستان تهیه نموده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مانند عرضه گوشت قرمز بدون برچسب شناسنامه لاشه و عرضه مرغ قطعهبندی شده فاقد هویت، موضوع را از طریق شماره تماس 1512 به بازرسان شبکه اطلاع نمایند.
نظر دهید