• 1402/10/27 - 13:03
  • تعداد بازدید : 372
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای حمایت از صنعت طیور بومی و داخلی صورت گرفت؛

سهم 35 درصدی جوجه نژاد آرین در تولیدات گوشت مرغ در شهرستان نطنز

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز گفت: در 9 ماهه سال جاری تعداد 3 میلیون و 24 هزار و 121 قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش گوشتی این شهرستان صورت گرفته که تعداد یک میلیون و 65 هزار و 380 قطعه ی آنها از نژاد ایرانی آرین بوده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز، دکتر عباسعلی کرباسی سرپرست شبکه گفت: در9 ماهه سال جاری تعداد 3 میلیون و 24 هزار و 121 قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش گوشتی این شهرستان صورت گرفته که تعداد یک میلیون و 65 هزار و 380 قطعه ی آنها از نژاد ایرانی آرین بوده است.

 دکتر کرباسی بیان نمود: جوجه های یکروزه برای تولید گوشت مرغ،نسل خود را به ترتیب از مرغ مادرگوشتی،اجداد و در نهایت از مرغ لاین گرفته اند، و شاید بتوان گفت ایران جزء معدود کشورهای دنیا است که در کنار کشورهایی نظیر هند،آلمان،فرانسه،انگلیس،هلند،برزیل و ایالات متحده از تجهیزات و توانایی علمی کافی برای تولید جوجه یکروزه برخوردار می باشد.

وی ادامه داد: نداشتن تکنولوژی مرغ لاین سبب وابستگی به کشورهایی می شود که این فناوری را در اختیار دارند و در صورت عدم فروش مرغ لاین از سوی این کشورها،امنیت غذایی و سفره خانوار با تهدید جدی روبرو خواهد شد. از سوی دیگر اعمال سیاست های تحریمی علیه کشور عزیزمان در سال های اخیر،اهمیت وجود تکنولوژی مرغ لاین در کشور را بیش از پیش متجلی می سازد.

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز در پایان خاطر نشان کرد: این شهرستان با دارا بودن 64 واحد پرورش مرغ گوشتی، 8 واحد پرورش مرغ تخمگذار و 3 واحد پرورش مرغ مادرگوشتی،یکی از قطب های تولید گوشت،تخم مرغ خوراکی و تخم مرغ نطفه دار در استان اصفهان می باشد.

 

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,اخبار شهرستان ها,شهرستان نطنز
  • کد خبر : 313649
 سید محمد واقفی اسفیدانی

سید محمد واقفی اسفیدانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید