توسط شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد صورت گرفت :
کشف و پلمب دو واحد متخلف عرضه کننده گوشت قرمز در شهرستان نجف آباد
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد گفت: افزایش نظارت های بهداشتی بر چرخه تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی به منظور اطمینان از بهداشت و سلامت این محصولات، جزیی از منشور وظایف سازمان دامپزشکی می باشد و پرسنل خدوم شبکه دامپزشکی نجف آباد نیز در ایفای این مهم از هیچ خدمتی فروگذار نخواهند کرد .
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد، دکتر میثم استکی سرپرست شبکه با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور و انجام اقدامات پیشگیرانه از بروز بیماری های مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری خطرناک و کشنده تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و در پی بازرسی کارشناسان این شبکه از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی؛ 2 واحد متخلف عرضه کننده گوشت قرمز بدون رعایت ضوابط بهداشتی، شناسایی و با اخذ دستور مقام قضایی پلمب و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری به عمل آمد .
دکتر میثم استکی با اشاره به اینکه مهمترین هدف دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی، پیشگیری و کنترل بیماری های مشترک بین انسان و دام می باشد عنوان نمود : قرار گرفتن لاشه های ذبح شده در مرحله پیش سرد کشتارگاه ، ضمن افزایش کیفیت گوشت سبب سالم سازی و از بین رفتن خطر انتقال بسیاری از بیماری های احتمالی به انسان می شود.
وی افزود: کشتار دام در کشتارگاه و تحت نظارت مسوولین فنی -بهداشتی دامپزشکی، عدم خریداری فرآورده های خام دامی فاقد مهر و لیبل دامپزشکی ، عدم تماس مستقیم با خون و ترشحات دام از جمله راهکارهای پیشگیری از ابتلا به بیماری های مشترک از طریق مصرف فرآورده های خام دامی می باشد .
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد در پایان گفت: افزایش نظارت های بهداشتی بر چرخه تولید، توزیع و عرضه بمنظور اطمینان از بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی، جزیی از منشور وظایف سازمان دامپزشکی می باشد و پرسنل خدوم شبکه دامپزشکی نجف آباد نیز در ایفای این مهم از هیچ خدمتی فروگذار نخواهند کرد .
نظر دهید